BOSTIK WOOD H180 CLASSIC-P ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ 21kg (30616708) Μεγαλύτερη προβολή

Μόνο Online!

BOSTIK WOOD H180 CLASSIC-P ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ 21kg (30616708)

8210

Νέο προϊόν

BOSTIK WOOD H180 CLASSIC-P ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ 21kg (30616708)

Περισσότερες λεπτομέρειες

200 αντικείμενα

1 έως 3 ημέρες

165,00 € με Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά

MPN30616708

Άλλες πληροφορίες

BOSTIK WOOD H180 CLASSIC-P ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ 21kg (30616708)

ΚΥΡΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Δάπεδα από συμπαγές ξύλο με πλάτος σανίδας <180mm
  • Ισχυρή τελική συνοχή
  • Αρχική συγκράτηση (σταθεροποίηση)
  • Ανθεκτικό στην υγρασία
  • Μειώνει σημαντικά τους κτυπογενής θορύβους

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το WOOD H180 CLASSIC-P είναι ένα υβριδικό συγκολλητικό πολυμερικής βάσης ενός συστατικού. Είναι κατάλληλο για παρκέ και την επικόλληση παντός τύπου δαπέδων παρκέ έως 180mm πλάτους, πάνω σε απορροφητικά και συμπαγή υποστρώματα.

Για τοποθέτηση όλων των τύπων δαπέδων από ξύλο: Ημιτελή ή προγυαλισμένα δάπεδα από συμπαγή ξυλεία με πλάτος σανίδας έως 180mm, πολυστρωματικά δάπεδα όλων των μεγεθών.

Τελικές ξύλινες επικαλύψεις

  • Μωσαϊκό παρκέ
  • Κουμπωτές σανίδες δαπέδου 
  • Densified wood
  • Σανίδες end-grain

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

  • Σύνθεση  / Απόχρωση Υβριδική κόλλα Μπεζ
  • Ανοικτός χρόνος εφαρμογής* 40 λεπτά
  • Χρόνος σταθεροποίησης* 2 ώρες
  • Βατότητα* 24 ώρες
  • Χρόνος ωρίμανσης* Μετά από 24 ώρες
  • Κατανάλωση: 1-1,4 kg/m2
  • Συσκευασία Πλαστικός κουβάς 21 kg περιέχει που 3 σάκους των 7kg

*Οι χρόνοι έχουν καθοριστεί πάνω σε κανονικά απορροφητικά υποστρώματα στους +23°C και με 50% σχετική υγρασία

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Η προετοιμασία πρέπει να εκτελείται σύμφωνα με τα ισχύοντα δομικά πρότυπα. Το υπόστρωμα πρέπει να είναι σταθερό, ομαλό, λείο, μονίμως στεγνό και να μην φέρει υπολείμματα παλιάς κόλλας, σκόνη, λιπαρές ουσίες ή άλλους ρυπαντές. Κατά την επικάλυψη υφιστάμενων επενδύσεων δαπέδου βεβαιωθείτε ότι αυτές είναι καλά συγκολλημένες και καθαρές. Απομακρύνετε ακαθαρσίες, βερνίκια, λάδι και παρόμοιες μολυσματικές ουσίες. Πρέπει να συμμορφώνεστε με τον ισχύοντα τοπικό κανονισμό και ως επι το πλείστων να προετοιμάζετε το υπόστρωμα με αστάρια και αυτοεπιπεδούμενα κονιάματα Bostik. Οι πολύ απορροφητικές επιφάνειες πρέπει να ασταρώνονται για να αποφεύγεται η υπερβολική απορροφητικότητα του υποστρώματος. Τα επιχρίσματα ανυδρίτη, οι μοριοσανίδες και το κόντρα πλακέ πρέπει να ασταρώνονται με το κατάλληλο αστάρι. Πριν από την εφαρμογή της κόλλας αφήστε το αστάρι ή την υποκείμενη στρώση του αυτοεπιπεδούμενου κονιάματος να στεγνώσουν καλά.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε την κόλλα ομοιόμορφα στο υπόστρωμα με αυλακωτή σπάτουλα B11 ή B12. Δεν απαιτείται χρόνος αναμονής. Για επικόλληση δαπέδων σε επιχρίσματα ανυδρίτη δεν απαιτείται αστάρι πριν από την εφαρμογή της WOOD H180 CLASSIC-P. Τοποθετήστε το ξύλινο δάπεδο αμέσως στη θέση του και πιέστε δυνατά (κυλίστε) πάνω σε όλη την επιφάνεια για να διασφαλιστεί ομοιόμορφη πρόσφυση. Οι κυρτωμένες σανίδες πρέπει να στερεώνονται με βαρίδιο στη θέση τους έως ότου επιτευχθεί η πλήρη ωρίμανση. Χρησιμοποιήστε σφήνες αφήνοντας κενό 8 mm ανάμεσα στο παρκέ και στους τοίχους. Αφαιρέστε τις σφήνες αμέσως μετά την τοποθέτηση. Διαστάσεις αρμού: 0,15% της μεγαλύτερης διάστασης της επιφάνειας που πρόκειται να επικαλυφθεί. Κατά την εφαρμογή του προϊόντος να τηρείτε τον ισχύοντα Ελληνικό κανονισμό και τις συστάσεις του κατασκευαστή ξυλείας. Φυλάσσετε το παρκέ σε ξηρό μέρος. Μην τοποθετείτε δάπεδο παρκέ σε χώρο όπου η σχετική υγρασία αέρα υπερβαίνει το 65%. Τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης πρέπει να συμμορφώνονται προς τους ισχύοντες κανονισμούς. Απενεργοποιήστε τη θέρμανση 48 ώρες πριν από την τοποθέτηση. Περιμένετε τουλάχιστον 1 εβδομάδα μετά την τοποθέτηση του δαπέδου προτού ενεργοποιήσετε σταδιακά τη θέρμανση. Το συγκολλητικό είναι πολύ κολλώδες. Συνεπώς, για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας συνιστάται η χρήση προστατευτικών γαντιών. Μετά τη χρήση κλείστε καλά όλα τα δοχεία.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ 21 ΚΙΛΩΝ