BOSTIK HYTEC P510 RENORAPID 1 ΣYΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ 11lt (30615816) Μεγαλύτερη προβολή

Μόνο Online!

BOSTIK HYTEC P510 RENORAPID 1 ΣYΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ 11lt (30615816)

8204

Νέο προϊόν

BOSTIK HYTEC P510 RENORAPID 1 ΣYΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ 11lt (30615816)

Περισσότερες λεπτομέρειες

5 αντικείμενα

1 έως 3 ημέρες

193,00 € με Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά

MPN30615816

Άλλες πληροφορίες

BOSTIK HYTEC P510 RENORAPID 1 ΣYΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ 11lt (30615816)

ΚΥΡΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

• Έτοιμο προς χρήση

• Υψηλή πρόσφυση

• Ισχυροποίηση σαθρών υποστρωμάτων

ΧΡΗΣΗ

Το HYTEC P510 RENORAPID είναι 1 συστατικού αστάρι/ αδιαβροχοποιητικό για απορροφητικά και μη υποστρώματα.

Πεδία εφαρμογής:

  • Νωπό σκυρόδεμα
  • Υποστρώματα τσιμεντοειδούς βάσης
  • Υποστρώματα βάσεως θειϊκού ασβεστίου
  • Πέτρα ή ξύλο • Υποστρώματα μαγνησίου
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της συνοχής τσιμεντοκονιών
  • Ως γέφυρα πρόσφυσης σε υποστρώματα με υπολείμματα παλαιάς αλλά ισχυρής κολλάς.
  • Κατάλληλο για τον έλεγχο απομένουσας υγρασίας ως μέγιστο 4.5 CM-% σε μη-θερμαινόμενα και 3.0 CM-% σε θερμαινόμενα, υδράντοχα υποστρώματα.
  • Δε συστήνεται για την καταστολή ανιούσας υγρασίας σε υποστρώματα θειϊκού ασβεστίου ή/και μαγνησίου.
  • Η επίπαση χαλαζιακής άμμου κατά την εφαρμογή του HYTEC P510 RENORAPID μπορεί να αποφευχθεί αν ακολουθήσει το αστάρι πρόσφυσης GRIP A936 XPRESS.
  • Σύνθεση / χρώμα Πολυουρεθάνη Κόκκινο - καφέ
  • Θερμοκρασία εφαρμογής Θερμοκρασία υποστρώματος τουλάχιστον: + 5 °C Θερμοκρασία αέρα τουλάχιστον: + 5 °C.
  • Όχι πάνω από 75 % σχετική υγρασία.
  • Ωρίμανση* Επίστρωση δαπέδου Περίπου 1-2 ώρες
  • Βατότητα* 1-2 hours

Κατανάλωση

Ως αστάρι πρόσφυσης: περίπου 150 g/m2

Ως φράγμα υγρασίας: περίπου 250-300 g/m2 (εφαρμογή σε 2 στρώσεις με 1-2 ώρες διαφορά)

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Ως αστάρι πρόσφυσης: περίπου 150 g/m2

Ως φράγμα υγρασίας: περίπου 250-300 g/m2 (εφαρμογή σε 2 στρώσεις με 1-2 ώρες διαφορά)

6 μήνες στην αρχική, μη ανοιγμένη συσκευασία σε δροσερές συνθήκες αποθήκευσης (όχι κάτω των+ 5 °C).

Μετά τη χρήση, σφραγίστε καλά το δοχείο για να διατηρήσετε το υλικό όσο το δυνατόν περισσότερο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Το υπόστρωμα πρέπει να είναι καθαρό, απαλλαγμένο από ρωγμές και να έχει μηχανικές αντοχές σύμφωνες με το πρότυπο DIN 18365 «εργασίες επικάλυψης δαπέδου» και το πρότυπο DIN 18356 «Παρκέ και ξύλινες βατές επιφάνειες». Το υπόστρωμα πρέπει να είναι μονωμένο έναντι ανιούσας υγρασίας σύμφωνα με το σχετικό εθνικό πρότυπο ή τις προδιαγραφές της βιομηχανίας. Όταν χρησιμοποιείται το HYTEC P510 RENORAPID ως αστάρι σε επιφάνειες Θειικού ασβεστίου πρέπει αυτές να είναι επεξεργασμένες καταλλήλως μηχανικά και να έχουν καθαριστεί με ηλεκτρική σκούπα. Υπάρχοντα αστάρια, γέφυρες πρόσφυσης και υπάρχουσες βαφές δε θεωρούνται κανονικά υποστρώματα «έτοιμα προς εφαρμογή». Θα πρέπει λοιπόν να προετοιμάζονται με τα κατάλληλα υλικά ή/και διαδικασίες για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε με κοντότριχο ρολό velour. Το αστάρι πρέπει να εφαρμόζεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια σε λεπτές στρώσεις αποφεύγοντας τις επικαλύψεις από το ρολό. Ως Αστάρι πρόσφυσης: Το αστάρι πρέπει να εφαρμόζεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια. Στη συνέχεια, και ενώ το αστάρι είναι ακόμα νωπό, ακολουθεί επίπαση χαλαζιακής άμμου σε όλη την επιφάνια. Ως αστάρι διαχείρισης πόρων σε επιφάνειες σκυροδέματος πριν την εφαρμογή του στεγανωτικού συστήματος Aqua Blocker ή Aqua Blocker liquid. Ο χρόνος ωρίμανσης του τελευταίου χεριού του HYTEC P510 RENORAPID είναι περίπου 2 ώρες και πρέπει να τηρείται πριν προχωρήσουμε σε επόμενες επιστρώσεις υλικών. Φράγμα Υγρασίας: Το HYTEC P510 RENORAPID πρέπει να εφαρμόζεται σε 2 διαδοχικά χέρια ως φράγμα υγρασίας. Ανάμεσα σε κάθε χέρι πρέπει να μεσολαβούν από 1-2 ώρες έως το πολύ 6 ώρες. Μετά το δεύτερο χέρι, και ενώ το αστάρι είναι ακόμα νωπό, ακολουθεί επίπαση χαλαζιακής άμμου σε όλη την επιφάνια. Αυτή η εφαρμογή δεν υποκαθιστά το φράγμα υγρασίας κατά το πρότυπο DIN 18533 «Υγρομόνωση κτηρίων σε επαφή με το έδαφος» (παραγρ. 18195). Εναλλακτικά, αντί να κάνουμε επίπαση άμμου πάνω στο πολυουρεθανικό αστάρι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το αστάρι πρόσφυσης GRIP A936 XPRESS. Επιφάνειες που είναι αντικείμενο βαριάς κυκλοφορίας ή υπόκεινται σε κίνηση βαρίων οχημάτων, απαιτούν πάντα την εφαρμογή του GRIP A936 XPRESS. Μετά την ωρίμανση του ασταριού, μπορεί να εφαρμοστεί παρκέ μέσα στις επόμενες 24 ώρες, με τη χρήση συγκολλητικών υλικών τεχνολογίας SMP ή PU από την γκάμα της BOSTIK.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Εξασφαλίστε τον καλό εξαερισμό του χώρου κατά την εφαρμογή και κατά τον χρόνο ωρίμανσης! Αποφύγετε να τρώτε, να πίνετε, ή/και να καπνίζετε κατά την εφαρμογή. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ή το δέρμα ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Εξασφαλίστε πως δε θα εισέλθει σε υδρορροές, υδροφόρο ορίζοντα ή το έδαφος. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις προειδοποιήσεις κίνδυνου και τις οδηγίες ασφαλείας πριν τη χρήση. Κωδικός UC PCB GENCOD 30615816 11 kg 1 4008373130788 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ 11 ΛΙΤΡΩΝ