ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ Φ23 ΠΛΗΡΗ 1,20Μ ΚΑΡΥΔΙ (023120K) Μεγαλύτερη προβολή

Μόνο Online!

ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ Φ23 ΠΛΗΡΗ 1,20Μ ΚΑΡΥΔΙ (023120K)

Νέο προϊόν

ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ Φ23 ΠΛΗΡΗ 1,20Μ ΚΑΡΥΔΙ (023120K)

Περισσότερες λεπτομέρειες

6 αντικείμενα

1 έως 3 ημέρες

8,99 € με Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά

MPN023120K

Άλλες πληροφορίες

Υλικό Κατασκευής:

Wood

Επιλογές: Το κουρτινόξυλο διατίθεται σε διάφορα μήκη, μεγέθη και χρώματα. Διατίθεται με ή χωρίς διπλό κουρτινόδρομο. Υπάρχουν ανταλλακτικά για όλα τα κουρτινόξυλα (πχ κρίκοι,τάπες,στηρίγματα,διάφορες βιδες ).

Συσκευασία: Περιλαμβάνει το κουρτινόξυλο, 10 κρικους ανα μέτρο, στήριγμα κουρτινόξυλου, τάπες κουρτινόξυλου και βίδες στήριξης για προσαρμογή του κουρτινόξυλου στο τοίχο/γυψοσανίδα.

Υλικό Κατασκευής: Το υλικό της κατασκευής του είναι ξύλο Ραμίν.

Παρατηρήσεις: Τα κουρτινόξυλα χρειάζονται απαραίτητα να είναι 40 εκ. μεγαλύτερα από το φάρδος των κουφωμάτων της πόρτας ή του παραθύρου. Παράδειγμα, αν τα κουφώματα έχουν μήκος 1.60m, τότε χρειάζεστε 2m κουρτινόξυλο. Η τοποθέτηση του κουρτινόξυλου, σε ύψος, γίνεται στα 2/3 της απόστασης κουφωμάτων-ταβάνι. Εξαρτώμενα, πάντα, από την διαμόρφωση του χώρου τοποθέτησης (π.χ. Δοκάρια-Τοίχοι-Κολώνες-Κουτιά Ηλεκτρολογικά-Καλώδια). Χρήσιμο είναι να μας ενημερώσετε για την ύπαρξη Τοίχων, Γυψοσανίδας και άλλων υλικών για την ανάλογη παροχή συστήματος στερέωσης. Στα κουρτινόξυλα με στήριξη ροζέτας στο πλάι (π.χ. κουφώματα κολλητά στο τοίχο), υπολογίζουμε το μισό extra μήκος κουρτινόξυλου, π.χ. κούφωμα 1.6m τότε χρειαζόμαστε 1.8m παραγγελία. Η τοποθέτηση κουρτινόξυλου με ροζέτα στο πλάι γίνεται με βάση το μήκος στηρίγματος του κουρτινόξυλου (π.χ. μήκος στηρίγματος 10 εκ, τρύπημα στο πλαΐνό τοίχο 10 εκ απο το τοίχο κουφώματος). Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Συντήρηση: Μη χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά, καυστικά ή χλωριούχα υγρά για τον καθαρισμό των προϊόντων. Στεγνό πανί ή σκέτο νερό, είναι αρκετά για να παραμείνει το προϊόν σε άριστη κατάσταση.

Κατασκευαστής: TOPROD

Ποιοτικός έλεγχος: Όλα τα προιόντα ελέγχονται ως προς την ποιότητα και λειτουργία τους πριν την αποστολή τους.